Stalna temperatura doma

OPIS - klimatizacija

Klimatizacija je mogućnost upravljanja temperaturom, količinom relativne vlage, čistoćom i distribucijom zraka.
Nudimo klima urađaje za različite namjene, za grijanje i hlađenje te prostore raznih površina. Klima uređaji u ponudi koriste isključivo ekološki rashladni plin R32, koji ima minimalni utjecaj na okoliš i nije opasan po zdravlje. Svi klimatizacijski uređaji su vrhunske kvalitete te ih nudimo po vrlo prihvatljivim cijenama, uz montažu i puštanje u pogon.

Brandovi koje nudimo:

VRV je tehnologija koja se izmjenom volumena radne tvari u sustavu prilagođava konkretnim zahtjevima zgrade. Sustavu je potrebna minimalna količina energije za održavanje zadanih temperatura i sustav se automatski isključuje ako nema osoba u prostoriji. Ovaj jedinstveni mehanizam ostvaruje veću učinkovitost, uštedu na troškovima energije, a sustavi istovremeno manje narušavaju okoliš.

Do 64 unutarnje jedinice mogu se povezati s 1 vanjskom jedinicom – VRV sustav radi slično multisplit sustavu. Svaka unutarnja jedinica određuje učin koji joj je potreban na temelju trenutne unutarnje temperature i temperature zatražene putem daljinskog upravljača (zadana točka).

Ovisno o ukupnoj potražnji svih unutarnjih jedinica sustav određuje način na koji će vanjska jedinica prilagoditi volumen i temperaturu radne tvari. Isporučuje se samo onaj učin hlađenja i grijanja koji je potreban a inverterski kompresor štedi ogromne količine energije za vrijeme rada VRV sustava.

X